Els nostres JoWorkers – Mirco

A JoWorking, comptem amb un equip divers i talentós de coworkers que fan del nostre espai de treball un lloc vibrant i productiu. Des de dissenyadors creatius fins a desenvolupadors experts, cadascun dels nostres coworkers aporta la seva pròpia experiència i passió al nostre ambient col·laboratiu. Al nostre blog, presentem a cadascun d’ells, destacant les seves habilitats, projectes i el que els motiva a ser part de la comunitat de JoWorking.

Comencem avui amb Mirco, que porta amb nosaltres ja quatre mesos. Un noi incansable, treballador i constant, d’idees clares i un projecte professional molt interessant. Aquí es presenta ell mateix.

¡Hola! Sóc Mirco, una persona inquieta que ha recorregut el món de la tecnologia i l’hostaleria. Vaig començar en una empresa informàtica italiana als 18 anys fins als meus 26 quan la vaig deixar per començar les meves aventures vivint en llocs com Londres, Leeds, Eivissa, Barcelona, Benidorm, Granada i acumulant experiència i coneixements.

Durant els meus viatges, vaig descobrir la meva passió per la mixologia i l’hostaleria, la qual em va portar a submergir-me en l’apassionant món de la cocteleria i obrir un restaurant de sushi a Eivissa. Però el meu amor per la tecnologia mai es va desvanir, i vaig continuar involucrat en diversos projectes informàtics.

Un dels meus projectes és Mirco-Baldassini.com, on he canalitzat la meva creativitat i habilitats tècniques per oferir solucions innovadores en l’àmbit digital. A més, estic emocionat de compartir que actualment estic finalitzant una startup aquí a JoWorking a Barcelona anomenada kiwuu.com. Aquesta plataforma ofereix un CMS revolucionari que permet als usuaris crear i mantenir llocs web vitrina o ecommerce amb codi net i assequible, fent que la presència en línia sigui accessible per a tothom!

Estic emocionat pel que el futur em depara i per les oportunitats de seguir creant un impacte positiu en el món digital.