Ens mou la feina en comunitat. Ens esforcem perquè el nostre espai garanteixi un ambient còmode i col·laboratiu per afavorir la productivitat de tots els nostres membres, creant relacions professionals que ens portin a noves fites. Per això, oferim un espai de treball amb totes les eines necessàries per fer-ne una realitat.

 

JoWorking, a més, està encapçalat per una empresa que compta amb un suport de més de 10 anys d’experiència que vol aportar els seus coneixements a tots els membres d’aquesta comunitat. Volem formar part de l’engranatge del teu èxit. El nostre objectiu, és el teu Benvingut a JoWorking!

Serveis

Tarifes

Si contracteu un pla anual o mensual de més de 3 mesos, en el cas d'actualització dels preus, continuareu pagant la mateixa tarifa amb les mateixes condicions que en el moment de signatura del contracte.

SALA POLIVALENT

12€/h

Espai polivalent per a reunions, tallers, classes, estudi fotogràfic i qualsevol tipus de petit esdeveniment que vulguis fer. L’espai inclou projector, taula, cadires, WIFI i muntatge bàsic. Llum natural.

Mesures – 24m²
Capacitat – 10 persones en reunió, 6 persones a classe de Ioga, 15 persones a teatre.

*Si vols que ho organitzem nosaltres, comptem amb servei per fer-ho.

**Preus orientatius, si necessites l’espai durant un dia sencer, fixes o periòdiques, envia un correu electrònic amb el teu projecte i et contestarem amb una oferta a mida.

Contacta amb nosaltres!
T’oferim un cafè

    Resuelve la imagen captcha


    Carrer Princesa 79, cantonada amb Roger de Llúria de Granollers
    08401 Granollers

    Telèfon de contacte: 697870404