JoWorking per el desconfinament

Treballar forma part de la vida i tothom busca, d’una forma o altra, treballar relaxat, en un bon ambient, amb un bon equip, en un lloc que compleixi amb les necessitats i que fomenti la feina ben feta.
JoWorking vol ser aquest lloc per tots els emprenadors, autònoms i freelance que necessitin sortir de les quatre parets de casa seva per trobar inspiració, bona companyia i un bon munt d’idees i creativitat, també compartida amb altres joworkers.
El desconfinament serà llarg i segur que potser ens podem encara imaginar com es farà aquest procés. Tenim dubtes i pors, però a JoWorking estem treballant per crear una estructura sòlida, sostenible i adaptada als mesos que ens esperen i també als posteriors. Volem que formis part del projecte i que t’hi sentis còmode.
Per desgràcia encara no et podem ensenyar fotos, res més enllà d’un plànol amb la distribució de les taules, les sales, la cuina… Però nosaltres ho tenim tan visualitzat, que la il•lusió ens omple d’esperança. El somni de JoWorking encara no es real, però ho serà i estem segurs que molt aviat.
A les obres l’hi falten dues setmanes. Lampista, pintura i mobles, res més! Tot està comprat, tot està preparat per començar-hi a treballar de nou.
Esperem veure’s molt aviat. Iniciar un camí d’èxit junts i tenir clar que JoWorking es el nostre espai, on neix el millor de nosaltres.
Us esperem!