¡Con las manos en la masa!

I per fi ens hem possats a fer feina al local de nou. Degut a la crisis, vam haver de deixar parades les obres al 12 de març i dos mesos després, al 12 de maig, tornem a estar en marxa.
Voliem obrir a l’abril i és possible que tot es retrassi fins a principis d’estiu però seguim ilusionats, no podem deixar que aquesta situació ens afecti les emocions d’un projecte en el que estem treballant des de octubre de l’any passat.
Amb tot comprat, esperem adelantar amb rapidessa encara que segur que hi ha imprevists en molts sentits. Estem preparats per afrontar-los i amb ànims de mostrar-vos JoWorking. Evidentment, informarem de tot per la web i per instagram i us convidarem a veure i probar el local perque puguis decidir si el vols que formi part de la teva vida laboral.
Estil industrial reforçat amb un toc vintage, friki, modern, transparent, obert i flexible, JoWorking vol ser un referent en el món del coworking, començant amb catorze taules disponibles (deu de grans amb espai per dos ordinadors i quatre petites, amb espai per a portàtil) que podràn ser fixes o rotatives depèn de les dimensions.
A més, contarem amb despatx privat per videoconferències o trucades disponible per els joworkers, cuina office, sala de reunions i conferències, recepció de paquets… i evidentment totes les necessitats que la teva feina office poder requerir.
Donada la situación, prendrem mesures de seguretat des de el primer moment no nomès en el tema higiènic i preventiu, sino també obrint el lloguer de la mitat de les taules per assegurar la distància recomenada.
Esperem poder escriure una entrada aviat dient-vos quin dia obrim per que de veritat que en tenim moltes ganes.
Uns esperem!