La Sala Polivalent

Ens enorgulleix oferir un espai versàtil i acollidor per a la realització d’una àmplia gamma d’activitats creatives i formatives. Estem preparats per acollir tot tipus de #tallers, #workshops o #monogràfics, adaptant-nos a les teves necessitats i horaris. Ja sigui durant els caps de setmana, en horaris de tarda, matí o fins i tot en dies festius, estem aquí per brindar-te l’espai perfecte per dur a terme els teus projectes.

A la nostra Sala Polivalent ja s’han realitzat classes de ioga relaxants, sessions de massatges revitalitzants, classes privades personalitzades, tallers creatius de espelmes i macramé, així com experiències en tenyit de tela i fusteria. El nostre objectiu és oferir una àmplia varietat d’opcions impartides per professionals perquè tothom pugui explorar els seus interessos i habilitats, sense importar l’edat o nivell d’experiència.
A més, estem encantats d’organitzar cursos recurrents de diversos dies o setmanes. A JoWorking, creiem en l’aprenentatge continu i en la importància d’oferir oportunitats de creixement personal a la nostra comunitat. Si tens en ment un taller o activitat que t’agradaria dur a terme a la nostra sala, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Estem aquí per ajudar-te a fer realitat les teves idees i col·laborar amb tu en la creació d’experiències enriquidores i memorables per a tots els participants.
Uneix-te a nosaltres a #JoWorking i junts fem de cada taller una experiència única i gratificant per a tots!