Ja en som uns quants…

I de cop sents que ja comences a ser una comunitat plena de gent maca amb coneixaments molt diferents: programadors, empresaris, freelances, químics, persones que traballen per tercers… i aprens dels altres moltes coses. Aprens a viure en comunitat, a sentir que tens un espai on tothom està concentrat i a respectar als altres. Després, pares, intercanvies algunes paraules, algún café, alguns somriures i hi tornes.

Sabeu què s’ha sent quan formes part d’això? Primer no hi ha manera que et puguis sentir sol, estàs dins d’una gran família de convivència amb objectius i necessitats similars a les teves. I segon, avances i et sents fort i fins i tot, esperançat que hi hagi tanta gent que confii en un futur millor.

Vam obrir al vell mig d’una pandèmia, hem aguantat mesos sense ningú i ara comencem a veure resultats i això ens ajuda a tirar endavant. Encara tenim taules disponibles i sabem que molts penseu en formar part de JoWorking però encara no heu donat el pas. Us animem a fer-ho. Us animem a venir a provar com és compartir, co-habitar i conviure en una comunitat coworking. Hi ets a temps!

Dóna el pas!